VIDEO | Festa sense mascaretes a Madrid en plena onada de contagis

Facua denuncia la discoteca Teatro Barceló i la policia investigarà les imatges, que s’han fet virals.

VIDEO | Festa sense mascaretes a Madrid en plena onada de contagis

Un vídeo d'una festa sense mascaretes després de dos dies seguits de rècord màxim de nous contagis a Espanya li ha costat una denúncia a la discoteca madrilenya Teatro Barceló per part de l'organització de consumidors i consumidores Facua. La Policia Municipal de Madrid també ha anunciat que obrirà una investigació.

En les imatges, difoses en Twitter pel periodista Miguel Frigenti i que han sigut compartides per nombrosos usuaris, es pot veure desenes de persones ballant i cantant al ritme de la música sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat. El vídeo és una captura de pantalla d'una història que un dels assistents a la festa havia publicat com a història en el seu compte d'Instagram.

Segons Frigenti, les imatges havien sigut publicades en Instagram només deu minuts abans de la publicació del tuit el dijous 21 de gener a les 22:48 hores. Un dia en què la xifra de contagis ha Espanya havia marcat un rècord històric per segon dia consecutiu.

El tuit s'ha fet viral i la difusió de les imatges ha dut l'associació de consumidors i consumidores Facua a presentar una denúncia davant la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid contra el grup Trapote, propietari de la discoteca. Les raons són haver celebrat una festa incomplint l'orde que suspenia l'activitat dels locals d'oci nocturn i sales de festa per a evitar l'expansió del coronavirus.

La sala defén que es tracta d'un "fet puntual"

La discoteca Teatro Barceló ha publicat un comunicat també en el seu compte de Twitter a propòsit d'aquestes imatges en què s’assegura que en lamenten el contingut i que es tracta d'un "fet puntual que va tindre lloc en un moment concret, coincidint amb el tancament de l'activitat del local".

Segons el comunicat, immediatament després de les imatges el personal de control d'accés a la sala va "reaccionar amb la major celeritat i va expulsar del local el grup de persones que participen en les imatges per incompliment de la normativa sanitària".

També et pot interessar

stats