Controlat l'incendi declarat entre els camps de golf Las Ramblas i Campoamor a Oriola

Els mitjans aeris ja s'han retirat i diverses dotacions terrestres han treballat en l'extinció del foc durant la nit

Declarat un incendi entre camps de golf a Oriola / Antonio Cerdán / MeteOrihuela
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de juny 2024 - 20:13 Actualitzat: 21 de juny 2024 - 10:12

L'incendi de vegetació declarat entre els camps de golf Las Ramblas i Campoamor, al terme municipal d’Oriola, ja està controlat. El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha confirmat passades les huit del matí d'este divendres que els mitjans aeris s'han retirat i que a la zona continuen desplegades tres dotacions del parc de Torrevella i altres quatre unitats de bombers forestals.

El foc es va originar al voltant de les 18:00 hores d'este dijous i va obligar a mobilitzar tres mitjans aeris i una desena de terrestres. En un primer moment, el Centre de Coordinació d'Emergències va establir la situació 1 del Pla Especial d'Incendis (PEIF) per la proximitat de béns no forestals a l'incendi, en concret a zones residencials als voltants dels camps de golf.

L'evolució de l'incendi i les tasques d'extinció, segons va informar el consorci d'Alacant, era favorable des del principi. Cap a les 21:00 hores es retiraren els mitjans aeris que participaven en el dispositiu i durant la nit s'han quedat en el terreny sis dotacions del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, tres autobombes i cinc unitats de bombers forestals de la Generalitat.

També et pot interessar

stats