Continua la cerca de la dona amb Alzheimer tretze dies després de desaparéixer a Alboraig

Este dimecres s’ha incorporat a l’operatiu de cerca un equip amb gossos especialitzats a detectar cossos

Continua la cerca de la dona de Sollana de 79 anys amb Alzheimer desapareguda a Alboraig / À Punt NTC

Fa tretze dies que no arriben notícies de Paquita. La dona de Sollana (Ribera Baixa), de 79 anys i amb principi d’Alzheimer, va desaparéixer en una partida de camp al terme d'Alboraig (Foia de Bunyol) el 31 de maig. De moment, no s’ha trobat cap rastre d'ella a pesar de les batudes de recerca que s'han fet durant dia i nit. Des d’este dimecres, s'ha incorporat una nova via, amb gossos especialitzats a detectar cossos. Són experts en este tipus de recerques, els millors amb què compta el cos de la Guàrdia Civil. Es tracta de quatre gossos especialitzats a detectar qualsevol rastre humà que s'acaben d'incorporar a labors de recerca. 

Són ja tretze dies sense cap pista que puga conduir al seu parador ni que els faça saber què va passar. La família assegura que el principi d'Alzheimer que patia no li impedia fer vida normal. Per això, tornen al punt on va començar tot: al camp propietat dels amics que havien convidat Paquita i el seu home a passar el dia a la casa que tenen a Alboraig. 

Familiars, amics i agents intenten reconstruir el que podria haver ocorregut. Estava collint fruites amb dos persones més en el moment en què va desaparéixer. La seua filla creu que es va despistar i va creure que s'havia quedat collint a soles, per això va eixir a buscar-los. A més, a l'operatiu de rescat s'han afegit alguns dies centenars de voluntaris, que per grups organitzats, també han intentat trobar alguna novetat, sense èxit. 

L'última persona que la va veure fou un home amb qui es va creuar a un camí a uns cinc quilòmetres del camp, però no arribaren a parlar. El radi de recerca s'ha ampliat, tot i que la família és conscient que amb el pas dels dies augmenten les dificultats de trobar-la amb vida.

També et pot interessar

stats