Més de 600 xiquets valencians tenen vacances a l’estiu gràcies a Save the Children

L’associació col·labora amb la Fundació La Caixa per a oferir escoles d'estiu als menuts més vulnerables

Campament d'estiu de Save the Children / À Punt NTC

L'estiu és temps de vacances, però no per a tots. Molts xiquets i xiquetes no poden ni eixir de casa per la falta de recursos econòmics de les seues famílies. L'Associació Save the Children col·labora des de fa díhuit anys amb la Fundació La Caixa per a oferir escoles d'estiu a estos menuts vulnerables, on tenen garantit l'estudi, la diversió i una alimentació saludable.  

Fer gelats és una de les moltes activitats d'esta escola d'estiu. Al llarg de la Comunitat Valenciana, l'associació Save the Children treballa amb 600 xiquets i xiquetes. Durant l'estiu reforcen l'oferta, amb un objectiu clar: “Volem que els menors tinguen totes les garanties per a superar la situació de pobresa de les seues famílies”, assegura Rodrigo Hernández, director de Save the Children a la Comunitat Valenciana. 

Tot amb una triple oferta que inclou reforç a l'estudi, molts jocs i diversió i una alimentació saludable. La iniciativa forma part d'un projecte de col·laboració amb CaixaProinfància, en el qual participen diverses entitats i associacions de tot Espanya. “D’altra forma estarien a sa casa, patint calor. Ací estan divertint-se, estudiant i amb el menjar assegurat”, apunta Hernández. 

També et pot interessar

stats