La víctima de l'agressió sexual a la Marina Alta va contar a l'institut que l'amenaçaven amb un vídeo

Tres dels presumptes autors ja estan en centres de menors i el quart ja ha sigut localitzat a França.

La víctima de l\'agressió sexual a la Marina Alta va contar a l\'institut que l\'amenaçaven amb un vídeo
La víctima de l'agressió sexual a la Marina Alta va contar a l'institut que l'amenaçaven amb un vídeo

La xica de 15 anys víctima d'una presumpta agressió sexual va contar als responsables de l'institut en què estudiava a la comarca de la Marina Alta que un company del centre l'amenaçava de difondre un vídeo, tot i que no va detallar el contingut, segons ha informat la Guàrdia Civil. 

Més tard, al febrer, la jove va relatar a l'orientadora del centre escolar que va ser agredida sexualment al juliol de 2018 per quatre menors, i dies després va presentar la denúncia per la qual han detingut tres dels presumptes agressors. 

Aquest divendres, la titular del jutjat de menors d'Alacant ha prohibit que els tres adolescents, que han ingressat aquest dijous en règim tancat en centres d'internament, s'acosten o es comuniquen amb la víctima mentre es tramita el procediment, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia. 

El quart presumpte agressor viu des de fa uns mesos a França i les autoritats del país ja l'han localitzat. Es preveu que en els pròxims dies torne amb els seus pares a Alacant per a declarar pels fets. 

La mesura cautelar de l'ingrés va ser sol·licitada per la fiscalia, i per això la Policia Nacional els ha traslladat a diferents centres. Ells afirmen que les relacions van ser consentides, però la jove ho nega. Els tres estan acusats d'un delicte d'agressió sexual amb penetració. 

També et pot interessar

stats