La víctima de l’agressió homòfoba al General de Castelló denunciarà la Conselleria i l’empresa de seguretat

El Col·lectiu Lambda és presentarà en la causa com a acusació particular.

VÍDEO | La víctima de l’agressió homòfoba al General de Castelló denunciarà la Conselleria i l’empresa de seguretat

Segons han explicat en À Punt Notícies Cristián Ramón, secretari d’organització del col·lectiu Lambda a València, el jove que va patir una agressió homòfoba aquest divendres a l’Hospital General de Castelló i la seua parella, que va ser agredit en intentar ajudar-lo, presentarà una denúncia per delicte d’odi a l’empresa encarregada de la seguretat de l’hospital i a la Conselleria de Sanitat. Lambda és personarà en la causa com a acusació particular.

À Punt Notícies també ha parlat amb el secretari Autonòmic d’Igualtat i Diversitat, Alberto Ibáñez, que ha condemnat l’agressió, i ha comunicat que l’oficina Orienta de la Generalitat ja ha s’ha posat en contacte amb el jove per oferir-li l’assessorament necessari.

A més la Conselleria d’Igualtat ha contactat amb la de Sanitat per a començar a analitzar els fets i obrir un expedient, ja que “qualsevol agressió homòfoba ha de tindre resposta però si és fa en un espai públic amb major raó l’administració pública ha d’actuar”.

Per la seua part, l’Hospital presenta un versió ben diferent dels fets en la qual el jove sortida va espentar una auxiliar d’infermeria i va agredir a un zelador. Així també interposarà una denúncia per agressió a personal sanitari per part de la presumpta víctima.

També et pot interessar

stats