Vicente Soriano assegura que el van previndre del seu segrest

Rachid Behdaoui es va reunir amb ell per a avisar-lo que Soler volia "fer-li mal" pel deute que tenia amb ell.

Vicente Soriano assegura que el van previndre del seu segrest
Vicente Soriano assegura que el van previndre del seu segrest

L'expresident del València CF Vicente Soriano ha assegurat que Rachid Behdaoui, confident de la policia i acusat en la causa, es va reunir amb ell per a avisar-lo que el també exdirectiu Juan Bautista Soler volia segrestar-lo i "fer-li mal" a causa del deute generat per la venda d'un paquet d'accions del club de futbol.

Soriano ha relatat que el pla suposadament encarregat per Soler contemplava esperar-lo a l'eixida de la cafeteria on desdejunava, forçar-lo a entrar en un furgó, sedar-lo i dur-lo fins a França per a, una vegada travessada la frontera, fer-li xantatge a ell i a la seua família perquè pagara el deute. "I després, deixar-me tirat en una gasolinera amb diners i drogues. Em va dir que volien tallar-me dits i orelles", ha expressat Soriano.

Així s'ha pronunciat aquest dijous durant el juí, que s'ha repetit per orde de l'Audiència de València després de l'aparició de Rachid Behdaoui, que estava en presó preventiva a Gibraltar com a sospitós d'un robatori a mà armada. Al confident l'han traslladat de forma temporal per a estar present en la vista.

En aquest procediment hi ha quatre acusats: Soler, Behdaoui, l'empresari italià Ciro D'Anna i Abdellatif Laaroubi, conegut com a Tati. La Fiscalia sol·licita per a Soler i els dos empresaris nou mesos de presó per un suposat delicte de detenció il·legal. L'acusació particular demana huit anys de presó per a Soler, D'Anna i Tati pel segrest, i sis anys per a Rachid, que tindria l'atenuant d'haver col·laborat en la investigació.

Soler ha declarat aquest dimecres com a acusat pel presumpte intent de segrest i ha assegurat que sempre s'ha negat a "participar en res que siga il·legal", malgrat que afirma haver rebut amenaces perquè fora part de l'operatiu per al rapte. Així mateix, va justificar que no va acudir a denunciar els fets perquè tenia "molta por" de rebre represàlies.

També et pot interessar

stats