Les verdures i el peix congelat desplacen el fresc de la cistella de la compra

L'aportació nutricional és la mateixa, però la qüestió és si es vol sacrificar la textura i el sabor

Les verdures i el peix congelat desplacen el fresc de la cistella de la compra / À Punt NTC

Amb cada pujada de preus en els aliments, el producte congelat guanya presència en la llista de la compra. En principi, l'aportació nutricional és la mateixa, però la qüestió és si es vol sacrificar la textura i el sabor.  

El quilo de lluç congelat es paga a 7,90 euros, el quart de salmó a vora nou euros i el paquet d'ensaladilla russa de quatre racions a 80 cèntims. Si es compara amb el preu del fresc, el quilo de lluç val 20 euros, el quart de salmó és més barat que el congelat, a vora 5 euros i les hortalisses de l'ensaladilla, a uns dos euros: 

Amb unes propietats nutritives iguals, un bon sabor i textura se sacrifiquen per un preu millor i l'estalvi de temps, però cal recordar que per a mantindre les propietats dels aliments està prohibit descongelar i tornar a congelar.  

També et pot interessar