El vent provoca la caiguda de la façana d'un bungalou a Monòver

Avisos per for vent que pot arribar als 100 km/h a la Comunitat Valenciana.

El vent provoca la caiguda de la façana d\'un bungalou a Monòver
El vent provoca la caiguda de la façana d'un bungalou a Monòver

Les fortes ratxes de vent que bufen en la Comunitat Valenciana han provocat incidents a Monòver, al Vinalopó Mitjà, on han provocat la caiguda parcial de la façana d'un bungalou deshabitat que finalment s'ha tombat. Els bombers han evacuat de manera preventiva cinc vivendes properes més i 12 persones han sigut reallotjades.

També a Ibi, a l'Alcoià, els bombers han intervingut en la caiguda de l'estructura d'un desllunat. A Castelló i València, la nit ha transcorregut sense incidències destacades, segons informa el centre d'emergències de la Generalitat.

La Comunitat Valenciana està aquest divendres en alerta per fenòmens costaners i forts vents que a l'interior poden arribar als 100 km/h mentre que al litoral i al nord de les comarques d'Alacant bufarà amb ratxes de fins a 70 km/h. 

A més del vent, arriba aire càlid que arriba ressec i recalfat al litoral mediterrani, i deixa les mínimes molt suaus. Sobre les 8:00 h, ja es registraven 20,5 °C a Castelló, 17,2 °C a València i 16,4 °C a Alacant.

A l'interior del territori valencià, el termòmetre marcava a l’inici de la jornada 12,1 °C a Morella, 11,4 °C  a Utiel i 13,6 °C a Alcoi. Les temperatures màximes pujaran hui i arribarem a un valor màxim de 21 °C al litoral., de forma localment notable en les mínimes de l'interior.  Per tant, el mercuri arribarà als 21 °C a les tres capitals de província.

També et pot interessar

stats