Les vendes de cotxes usats a la Comunitat Valenciana creixen un 0,2% al setembre

Segons la patronal de concessionaris Faconauto, la transferència de models de 0-3 anys ha crescut un 29,6% i els de 3-5 anys un 17,5%.

Es mantenen les previsions per al tancament de l'any en més de 2 milions de vendes.
Es mantenen les previsions per al tancament de l'any en més de 2 milions de vendes.

Les vendes de cotxes usats han crescut un 0,2 % a la Comunitat Valenciana al setembre, fins a situar-se en les 17.267 unitats, segons dades de la consultora MSI per a la patronal dels concessionaris Faconauto.

Les vendes de vehicles d'ocasió d’enguany a la Comunitat Valenciana s'han incrementat un 5% respecte al mateix període de l'exercici anterior, fins a aconseguir 158.021 unitats transferides. Amb aquesta dada, es mantenen les previsions per al tancament de l'any en més de 2 milions de vendes, una dada que suposaria un creixement del 6%.

A nivell estatal, el mercat d'ocasió ha experimentat un creixement durant el mes de setembre com a conseqüència de l'eixida de les 30.000 unitats de km 0 que s'havien acumulat als concessionaris en els mesos anteriors.

L'augment de les vendes durant setembre es deu, segons Faconauto, al bon moment que han representat les transferències de models de fins a cinc anys. Els de 0 a 3 anys han crescut un 29,6% i els de 3 a 5 anys, un 17,5%.

Per comunitats autònomes, les vendes de vehicles usats han caigut en un de huit d’aquestes entre les quals es troben Andalusia (-7,4%), Astúries (-0,7%), Balears (- 4,9%), Canàries (-0,7%), Castella i Lleó (-2%), Ceuta (-0,4%), Melilla (-1,5%) i Múrcia (-3,1%).

També et pot interessar

stats