On es ven la gasolina més cara i més barata de la Comunitat Valenciana?

El preu del carburant pot variar en quasi 35 cèntims per litre segons en quina estació de servei es reposte.

29 de juny 2022 - 12:13

Els preus de la gasolina 95 a la Comunitat Valenciana ja assoleix uns preus màxims a les estacions de servei que freguen els 2,25 euros el litre. Un preu que difereix en quasi 35 cèntims en el tiquet de gasolina més econòmic, que se situa en poc menys d'1,91.

Aquesta forquilla de preus, que pot suposar un estalvi considerable a l'hora d'omplir el depòsit, s'extrau de les dades que actualitza cada mitja hora el Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Democràtic. Uns preus al consumidor que, cal tindre en compte, no contemplen el descompte de 20 cèntims que aplica el govern espanyol ni les ofertes puntuals que ofereixen les empreses de repostatge.

D'entre les més de 1.100 estacions de servei d'accés públic que recull el llistat del Ministeri, només 22 ofereixen gasolina per davall dels 2 euros. Entre aquestes, continua liderant el llistat de les gasolineres més econòmiques —els seus preus s'han mantingut ininterrompudament durant 2022 entre els més baixos de tota la península— la Cooperativa San Isidro de Cortes de Pallars. En el rànquing de gasolineres més barates li segueixen la Plenoil de Xàbia, les estacions de servei de Bonarea de Peníscola, Vila-real i Onda i la d'Alcampo situada al Centre Comercial Villahermosa d'Alacant.

En l'altra cara de la moneda se situen les gasolineres amb preus més cars, un llistat que lidera segons les dades actualitzades el 28 de juny l'estació de Repsol de Carcaixent, amb un preu de 2.249. Iguala aquest valor la gasolina 95 que ven la BP de Requena. Per darrere d'aquestes trobem les dues Galp situades als dos marges de l'AP7 al terme municipal de Pedreguer. Una altra de les que registra preus elevats és la gasolinera situada en la Cooperativa Agrícola Santa Bárbara de Fuenterrobles (la Plana d'Utiel-Requena).

També et pot interessar

stats