Veïns de Picassent denuncien que la Sareb reté des de fa quatre anys uns pisos que reservaren

Tot i que l'edifici no té la cèdula d'habitabilitat, diversos pisos estan ocupades

Veïns de Picassent denuncien que la Sareb no els entrega els pisos des de fa quatre anys / À Punt NTC

Un grup de veïns i veïnes de Picassent (Horta Sud) denuncia que fa quatre anys que van pagar la reserva d’un pis al centre de la ciutat i no poden firmar la hipoteca ni els donen les claus perquè el propietari, la Sareb, vol revendre les cases a un preu més alt. A més, ara diverses pisos han sigut ocupades.

“Soc el que té reservat l’àtic de l’edifici, però no puc entrar-hi a viure. La Sareb vol tornar-nos els diners sense més ni més, però no és el que volem, volem viure-hi”, denuncia un dels afectats, Daniel Delgado. En el mateix sentit s’ha pronunciat José Andrés Saix, que assegura que no se’ls ha donat mai cap explicació i tenen la seua vida en pausa. 

Ara els compradors han de posar-se en contacte per a sumar forces. Pensen que tot respon a una maniobra d'especulació per part de la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària. “Pensem que volen tornar-nos els diners de la reserva i apujar els preus per a vendre-les més cares”, afirma Juan Carlos Raga, un altre veí afectat. 

Tot i que l'edifici no té la cèdula d'habitabilitat, està ocupat per persones que no han volgut contar res als micròfons d’À Punt Notícies sobre la seua situació. La Regidoria d'Urbanisme de Picassent es reunirà amb els compradors per a ajudar a resoldre el conflicte. La Sareb, de moment, no ha volgut donar cap explicació. 

També et pot interessar

stats