Veïns del Cabanyal i la Malva-rosa es manifesten contra el narcotràfic i l'incivisme

La concentració, convocada per associacions de veïns, ha tallat al trànsit de diversos carrers de València.

Dotzenes de veïns es concentren als carrers de València
Dotzenes de veïns es concentren als carrers de València
04 de desembre 2019 - 21:38

Dotzenes de veïns dels barris valencians del Cabanyal, la Malva-rosa i zones annexes s'han concentrat als carrers de València contra el narcotràfic i l'incivisme. En la concentració, amb presència de set associacions veïnals, han protestat per a advertir a les diferents administracions implicades sobre "els greus problemes de degradació social i urbanística" que afecten aquestes zones "des de fa ja massa anys".

Així, entre les reivindicacions es posa l'accent principalment en la necessitat d'atallar el mercat de la droga, reforçar les polítiques de prevenció de les addiccions i d'ajuda a la reinserció, perseguir la venda al carrer i combatre les màfies que s'enriqueixen d'ella.

A més, també volen impedir el consum habitual en parcs i llocs freqüentats per xiquets i xiquetes, frenar la proliferació de cases d'apostes, posar en marxa polítiques socials més efectives, reforçar les polítiques d'ocupació, vincular de manera efectiva les ajudes amb la convivència veïnal, el foment de la formació acadèmica i professional de la població en risc d'exclusió, o el desenvolupament de plans per a erradicar les bosses de marginalitat i guetos.

També et pot interessar

stats