Els veïns del Cabanyal donen llum verda al pla de rehabilitació del barri

Demanen suport als partits polítics que es comprometeren en 2015 a portar endavant el projecte.

VÍDEO | Els veïns del Cabanyal donen llum verda al pla de rehabilitació del barri

L'Associació de Veïns Cabanyal-Canyamelar ha qualificat de satisfactòria la reunió celebrada amb la regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de València sobre el Pla especial del Cabanyal (PAC) per a tractar qüestions relacionades amb la rehabilitació del barri.

Els veïns s'han felicitat que el projecte atenga les seues consideracions "ja que respecta la zona verda del barri, el jardí del carrer Doctor Lluch, i dota el barri d'equipament, tant habitatges i aparcaments nous, com equipaments educatius, entre altres".

El PAC es presentarà en el pròxim ple de l'Ajuntament i, segons han recordat els veïns, després de la publicació, s'obrirà un període d'al·legacions de 45 dies en els quals "la ciutadania podrà presentar suggeriments i opinions respecte del projecte".

L'Associació de Veïns del Cabanyal ha recordat als partits polítics que van signar en 2015 el compromís per la rehabilitació del barri que "aquest és el moment de donar suport al nou pla, per al benestar dels veïns, que porten prou anys de lluites i d’inseguretat".

També et pot interessar

stats