El veïnat de València denuncia els botellots multitudinaris que pateixen cada nit

Centenars de persones organitzen festes entre l’avinguda de Blasco Ibáñez i les places d’Hondures i del Cedre

El veïnat de València denuncia els botellots multitudinaris que pateixen cada nit / À Punt NTC

Aquesta nit, el veïnat dels barris de l’avinguda de Blasco Ibáñez, a l’altura de les places d’Hondures i del Cedre, han tornat a patir el soroll, els crits i les baralles durant els botellots il·legals de centenars de joves sense mascareta que es reuneixen per a beure i ballar. Alguns fins i tot porten tambors i toquen música popular. 

Des del barri s’ha constituït una associació de veïns que demana a l'Ajuntament més contundència davant d'este malson d’unes festes que ja no distingeixen entre caps de setmana i dies laborables. Totes les nits es formen botellots que s'allarguen fins ben entrada la matinada, que quan arriba la policia es dispersen a altres zones pròxims a continuar la festa i molesten les persones que viuen als dos costats de l'avinguda. 

Algunes de les persones que fan botellots han arribat a insultar i amenaçar algunes veïnes, que tenen por que les reconeguen i asseguren que no poden continuar vivint en aquesta situació. Als balcons han estés uns llençols on es demana respecte pel seu descans.

També et pot interessar

stats