El veïnat torna a ocupar el Centre Social Okupat Autogestionat de València

Els antidisturbis han carregat contra les persones que protestaven per l'entrada de la Policia Nacional al centre.

VÍDEO | El veïnat torna a ocupar el Centre Social Okupat Autogestionat de València

Moments de tensió al barri de Benimaclet, a València. La Policia Nacional ha carregat contra els activistes i el veïnat que han acudit a impedir el desallotjament de l'anomenat Casal Social Okupat de l'Horta. Els activistes denuncien que els agents han anat a executar una orde judicial sorpresivament, negant-los el dret de defensa.

Els veïns concentrats a les portes del Centre Social Okupat Autogestionat de València han tornat a accedir a l'interior després que aquest matí efectius de la Policia Nacional entraren a l'alqueria per desallotjar-lo i canviar les portes.

Després d'aquest fet, el veïnat de Benimaclet s'han mobilitzat en xarxes socials per a buscar el suport d'altres veïns i que acudiren al centre per a protestar sobre aquesta situació.

D'aquesta forma, al cap de pocs minuts centenars de persones s'han concentrat i han començat a fer càntics en repulsa de les actuacions de la policia en què inclús s'han arribat a veure càrregues d'antidisturbis contra alguns dels veïns que es trobaven allà.

El centre havia tingut quatre notificacions prèvies del jutjat per una denúncia que fa referència al fet que part del centre es troba en una propietat de la Societat de Gestió d'Actius procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb).

També et pot interessar

stats