El veïnat dels llogarets de San Agustín, a Terol, desallotjat pel foc troba les seues cases cremades

Després de tres dies d’estar fora, algunes persones han vist com les seues vivendes han quedat reduïdes a cendra

El veïnat de San Agustín (Terol) desallotjat per l'incendi ha tornat a les seues cases i les ha trobades cremades / À Punt NTC

El veïnat dels llogarets de San Agustín (Terol) que va ser desallotjat dijous passat quan es va declarar l’incendi a l’Alt Millars que a hores d’ara ha cremat ja vora 3.800 hectàrees de massa forestal ha tornat finalment a sa casa. Nico, conserge del llogaret de Mas de Pastores, està feliç de tornar a casa, però ningú li lleva la por del cos. Dijous, abans de ser desallotjat va veure les flames molt prop perquè arribaren a dos metres de la casa, segons conta a À Punt Notícies

Però a altres persones, la felicitat de tornar a casa els ha durat poc, perquè les han trobades cremades. És el cas de qui vivia al barri de La García, on les flames han destruït per complet cinc de les set vivendes del llogaret i han deixat la zona completament arrasada.

Afortunadament per al seu veïnat, les flames han respectat el municipi d’Olba, on aquest dilluns ha tornat el soroll als carrers, buits des de dijous, i la xicalla ha tornat a l’escola després de dies d’incertesa.

Dijous desallotjaren 250 veïns i veïnes que van veure com l'incendi s'acostava perillosament al poble i ara, després de passar la primera nit a casa, només tenen paraules d'agraïment i ànims per a qui encara està passant-ho malament.

També et pot interessar

stats