El veïnat de l'Ènova, negatiu en les PCR després que es contagiara el rector

Només falten cinc resultats que haurien de conéixer-se al llarg d'aquest diumenge.

Un pacient és sotmés a una prova per a detectar la Covid-19
Un pacient és sotmés a una prova per a detectar la Covid-19 / Paco Santamaría (Efe)

Els resultats de les PCR practicades al veïnat de l'Ènova (Ribera Alta) després que el rector donara positiu després de celebrar la comunió de sis xiquets i xiquetes diumenge passat han donat negatiu, quan només falten conéixer-se cinc proves.

L'alcalde, Tomás Giner, ha informat que després de saber-se el positiu del rector de la parròquia, el veïnat amb risc de contagi es va sotmetre a les proves PCR dijous passat i totes han resultat negatives, encara que en falten cinc.

S'espera que els resultats de les cinc proves restant es comuniquen al llarg d'aquest diumenge

A més, un xicotet grup de 4 o 5 persones que acostumen a col·laborar amb el rector i que es van fer la prova pel seu compte també han donat negatiu per coronavirus.

El rector de l'Ènova va començar a sentir-se malament dimarts i va acudir a practicar-se la prova, que va donar positiu. Va comunicar el resultat a l'alcalde, al seu centre de salut i al vicari episcopal.

Durant la celebració de la comunió portava mascareta i guants i es compliren totes les mesures de seguretat. L'església s’ha desinfectat perquè altres capellans puguen celebrar misses mentre acaba el confinament del rector.

Proves al veïnat de Sant Joanet

Al municipi de Sant Joanet, pròxim a l'Ènova, hi ha una trentena de persones aïllades des de dimecres per haver pogut estar en contacte amb el rector que seran citades a partir d'aquest dilluns per a realitzar-se les proves PCR, segons ha informat l'alcalde, Santiago Enguídanos.

També et pot interessar