El veïnat de cinc pedanies de l’Albufera exigeix que no s'elimine la CV-500

Asseguren que el pla de pacificació de la carretera del Saler suposarà "la mort" turística i econòmica la zona.

VÍDEO | El veïnat de cinc pedanies de l’Albufera exigeix que no s\'elimine la CV-500

Vora mil veïns del Perelló, Mareny de Barraquetes, el Palmar, el Perellonet i la Devesa s'han concentrat davant de l'Ajuntament de València per a reclamar que no s'elimine l'autovia CV-500 al Saler. Denuncien que suposarà "la mort" dels comerços i el despoblament dels pobles del sud. 

En la concentració, s'han pogut llegir cartells amb frases com ara "Parc natural sí, embossos no. Solucions ja", "Pobles vius","Volem pobles o negocis vius" o "No al programa paisatgístic de l'Albufera". 

L'alcalde del Perelló, Juan Botella, ha recordat que demanen la paralització del pla de pacificació de la CV-500: "Entenem que els 60 quilòmetres per hora i la línia continua ja donen seguretat suficient", ha dit. "El que aconseguiran és que a les poblacions del sud no es puga accedir amb comoditat i els nostres visitants busquen altres destinacions", ha lamentat.

Per la seua banda, el president de l'associació de comerciants del Perelló, Nacho Mortes, ha assegurat que la construcció del bulevard "afecta moltíssim" aquesta zona i també influirà en el turisme i l'activitat econòmica.

També et pot interessar

stats