El veïnat del carrer de Sant Vicent de València protesta pels botellots i el soroll d'una discoteca

Algunes persones han d’anar-se’n a passar el cap de setmana fora de València perquè els impossible dormir

El veïnat del carrer de Sant Vicent protesta pels botellots i el soroll d'una discoteca / À Punt NTC
23 de setembre 2022 - 22:09

Arriba setembre i els botellots tornen als carrers i als voltants de les discoteques de la ciutat de València. El veïnat de la zona del carrer Sant Vicent denuncia que el soroll, les baralles i la brutícia no els deixen viure, i asseguren que no els ve de nou. 

La discoteca que no els deixa descansar està ubicada dins d'un pati de vivendes i això significa que, per a alguns veïns i veïnes, és com si estigueren dins. Pel que conten viuen aquesta situació des de fa anys, però ara està fora de control. Per als que tenen els dormitoris a tocar de la discoteca és impossible dormir, i han d’anar-se’n fora de València cada cap de setmana per poder descansar. 

Aquest dijous a la nit la situació encara es va descontrolar més, després que aquesta coneguda discoteca del carrer de Sant Vicent patira una avaria elèctrica que va obligar a desallotjar desenes de persones que ocuparen bona part del carrer i continuaren la festa. De fet, la Policia Local va tallar el trànsit per seguretat, i va alçar set actes per consum d'alcohol i per contaminació acústica. Mentrestant, el veïnat va haver d'aguantar el bullici. 

Però els botellots constants no afecten només el veïnat, també els comerços que quan obrin les persianes al matí es troben pixades i vòmits a la porta dels seus locals, cosa que consideren “molt desagradable”.

La solució la tenen clara: que es mantinga la llicència de la discoteca, però per a un local fora de la ciutat de València. De moment, els afectats i afectades estudien agrupar-se per tal de lluitar contra una situació que, diuen, els està posant al límit.

També et pot interessar

stats