El veïnat de la Canyada de Fenollar d’Alacant denuncien robatoris als seus domicilis

Els delinqüents aprofiten les dates estiuenques, amb major trànsit de persones, per a perpetrar delictes

robatoris
Imatge d'un robatori a la Canyada del Fenollar / À Punt NTC

A la partida rural de la Canyada de Fenollar d'Alacant el veïnat denuncia robatoris a les seues vivendes, inclús quan estan dins de casa. En alguns casos, com el que ha pogut conéixer À Punt, les càmeres de seguretat mostren l'acció dels lladres que, amb tranquil·litat absoluta, perpetren el robatori. En una ocasió els delinqüents, fins i tot, gosaren obrir la nevera i servir-se una beguda amb total llibertat, encara que aleshores la propietària els va sorprendre.

Diego Manzano, fill de la propietària ha compartit amb À Punt que prèviament ja havien patit dos robatoris al domicili i que amb la instal·lació d’una alarma esperaven no tornar a ser víctimes. 

No és la primera vegada que a la partida rural de la Canyada de Fenollar pateixen robatoris similars o sorprenen els assaltants. “No és una cosa que es repetisca cada dia, però sí que és cert que hi ha veïns que s’han queixat que han entrat als seus trasters o que han mogut alguna cosa a la casa”, explica Pedro Ortega, president de l’Associació de Veïns Alabastre.

Els amics de l'alié aprofiten les dates estiuenques, amb major trànsit de persones, per a fer malifetes.

L'associació s'ha reunit amb la Regidoria de Participació Ciutadana, qui ha pres nota de la demanda d'una major vigilància policial. 

També et pot interessar

stats