El veïnat de Bocairent es mobilitza contra el carril bici

Assegura que el canvi de sentit d'alguns carrers està causant accidents. El consistori està disposat a negociar una altra solució.

VÍDEO | El veïnat de Bocairent es mobilitza contra el carril bici

El nou pla de mobilitat urbana de Bocairent, a la Vall d'Albaida, no agrada al veïnat. Tant és així que han començat una recollida de signatures per a mostrar el seu rebuig. Asseguren que aquesta nova ordenació, per a implantar un carril bici, lleva places d'aparcament i reordena el sentit d'alguns carrers.

El veïnat denuncia que per culpa del doble sentit d'algunes vies, ja hi han hagut alguns accidents al nucli urbà. Per això, part del veïnat s'ha mobilitzat i està recollint firmes. Pensen que el lloc on està situat el carril bici no sols el fa totalment ineficaç, sinó també perillós.

En canvi, des de l'Ajuntament consideren que aquest espai per als ciclistes és el principi d'un projecte de futur, d'un Bocairent més sostenible. No obstant això, diuen estar disposats a dialogar per a arribar a un acord amb el veïnat. De fet, el passat dissabte ja es van entaular les converses amb els veïns.

Aquesta notícia ha arribat a la nostra redacció a través del nou canal de comunicació que ha obert À Punt Notícies i que permet a la ciutadania transmetre les seues opinions. Si desitges comunicar alguna notícia, pots fer-ho a través del correu tincunanoticia@apunt.es, i el telèfon, el 699 461 999 (via whatsapp).

També et pot interessar

stats