El veïnat de Benicàssim, fart dels constants robatoris a les urbanitzacions

Dissabte passat, un grup de veïns i veïnes va tallar els accessos de la zona per a intentar capturar un lladre

El veïnat de Benicàssim, fart dels constants robatoris a les urbanitzacions / À Punt NTC

Dissabte passat, 15 de gener, una veïna de la urbanització La Parreta, a Benicàssim, va agafar in fraganti un lladre a sa casa. Gràcies a un grup de Telegram que comparteixen tots els veïns i veïnes de les urbanitzacions, l’afectada va donar la veu d'alarma i, entre tots, van tallar els accessos per a intentar capturar-lo. Diuen que estan farts de robatoris i demanen més seguretat.

El president de l’associació de veïns i veïnes de les urbanitzacions afectades, Amador Ferrero, ha explicat als micròfons d’À Punt que, tot i que van aconseguir blocar l’eixida d’un cotxe, no van poder localitzar ni el lladre ni el botí. 

El veïnat assegura que no es lleven de damunt la sensació d’inseguretat i por, i insisteixen que “no pot passar més temps” sense que l’ajuntament aporte una solució. 

La solució passa pel punt de la Policia Local de Benicàssim que hi ha a l’entrada de les tres urbanitzacions de Les Palmes, La Parreta i Montornés. Demanen que s'activen les càmeres de seguretat viària, instal·lades des del 2009, però no s'han activat mai. 

La sensació d'inseguretat va en augment els últims anys. Fins i tot alguns robatoris s’han arribat a produir a l’interior d’habitatges amb els propietaris dins. Per això reclamen solucions abans, diuen, d'haver de lamentar danys personals. 

També et pot interessar

stats