Huit homes ferits en bolcar una furgoneta a l'A-7 a Elx

Els afectats tenen entre 35 anys i 66 anys i han sigut traslladats a l'Hospital General i IMED d'Elx, al Sant Joan d'Alacant i al del Vinalopó

Ambulància del SAMU 061
Ambulància del SAMU 061 / À Punt NTC

Huit persones han resultat ferides de diversa consideració este dijous de vesprada en bolcar la furgoneta en la que viatjaven en l'A-7 al terme municipal d'Elx, segons ha informat el Centre de Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Els serveis d'emergència s'han mobilitzat a les 19:00 hores i han assistit huit homes.

Dos dels ferits, un home de 53 anys i un altre de 62 anys, han sigut traslladats a l'Hospital General d'Elx amb contusions. A més dos homes de 35 anys han sigut traslladats a l'Hospital del Vinalopó: un per contusió toràcica i l'altre per contusió toràcica i traumatisme cranioencefàlic. D'altra banda, un home de 66 anys, que ha patit un politraumatisme, i un altre de 25 anys, amb contusions, estan sent atesos a l'Hospital Sant Joan d'Alacant. Finalment, a l'hospital IMED d'Elx han sigut traslladats dos homes de 51 i 55 anys, tots dos per contusions.

Segons ha indicat la DGT, en estos moments hi ha dos carrils de l'A-7 tallats en direcció a València i s'estan duent a terme talls temporals per a facilitar l'accés dels serveis d'emergències.

També et pot interessar

stats