Vargas Llosa rep l'alta després de superar la covid

La filla de l'escriptor, de 86 anys, ho ha anunciat amb una publicació en Twitter des de l'hospital

L'escriptor Mario Vargas Llosa en una imatge d'arxiu
L'escriptor Mario Vargas Llosa en una imatge d'arxiu

L'escriptor Mario Vargas Llosa, de 86 anys, "ha vençut la covid", ha sigut donat d'alta a l'hospital i es continuarà recuperant a casa, segons ha anunciat aquest dilluns la filla Morgana en Twitter.

El premi Nobel de Literatura es trobava ingressat en una clínica de Madrid a causa d'"algunes complicacions relacionades" amb la malaltia, segons van informar en un breu comunicat divendres passat els fills Álvaro, Gonzalo i Morgana.

"MVLL ha vençut la covid. Ara, a casa a seguir amb la recuperació. Gràcies a la ciència que salva vides i al personal mèdic per la seua dedicació. Els estarem sempre molt reconeguts. Fa anys que lluiten contra aquesta pandèmia. Tota la nostra admiració per a vostés".

I s'adjunta una foto en la qual es veu Vargas Llosa, somrient, al costat dels tres fills, aparentment encara en la clínica, però vestit de carrer.

Vargas Llosa (Arequipa, el Perú, 1936) té a més del premi Nobel concedit en 2010 altres reconeixements com el Cervantes en 1994 i el Príncep d'Astúries de les Lletres en 1986, i és autor d'obres com "La ciudad y los perros" (1963) i "La fiesta del Chivo" (2000).

També et pot interessar

stats