Valtonyc s'esperarà fins l'últim dia per a entrar a la presó

L'Audiència Nacional dóna de termini fins al dia 24 perquè el raper es presente per a complir els tres anys i mig de condemna.

El raper Valtonyc, durant una actuació
El raper Valtonyc, durant una actuació / Ateneu de Felanitx

El raper José Miguel Arenas Beltrán, conegut popularment com a Valtonyc, no entrarà a la presó fins al dijous 24 de maig per a complir la condemna de tres anys i mig que li va imposar l'Audiència Nacional pels delictes d'enaltiment del terrorisme, calúmnies i injúries greus a la Corona, i amenaces pel contingut d'algunes de les seues cançons. 

Així ho ha anunciat el músic mateix, de 24 anys, en el seu compte de Twitter, després que l'Audiència Nacional li haja donat aquest dilluns un termini de 10 dies per a fer efectiu el compliment de condemna. "Vaig a apuntar-me en l'agenda que el dia 24 he de presentar-me a la presó, que jo sóc molt roín per a les dates", ha manifestat en un tuit irònic. 

Divendres passat, el Tribunal Constitucional va rebutjar admetre a tràmit el recurs del cantant mallorquí contra la sentència de la Secció Segona del Penal de l'Audiència Nacional. Atés que l'alt tribunal va rebutjar estudiar aquest recurs, l'Audiència Nacional ha emés un requeriment en què dóna al raper mallorquí un termini de deu dies,  comptadors des d'aquest dilluns, per a entrar de forma voluntària a la presó.

També et pot interessar

stats