Dos valencians, nous subcampions d'Espanya de vídeo submarí

Aquests dos joves de les Coves de Vinromà són especialistes en la modalitat de vídeo sense edició, Hèctor com a càmera subaquàtic i Lledó com assistenta de vídeo

Hèctor i Lledó, els nous subcampions d'Espanya de vídeo submarí
Abel Campos
Toni Torrè
20 de setembre 2021 - 16:21

Dos valencians de les Coves de Vinromà acaben de proclamar-se subcampions d'Espanya de vídeo submarí en el certamen que ha tingut lloc a La Herradura, Granada. Un guardó que se suma al de ser dues vegades campions d'Espanya. El nou premi els permetrà optar al campionat mundial que se celebrarà a l'octubre a l'illa portuguesa de Madeira.

Hèctor Ripollés és càmera subaquàtic i Lledó Bernat és assistenta de vídeo. A les dues medalles d'or, que els ha proclamat subcampions d'Espanya de vídeo submarí, també hi han aconseguit dues medalles de plata. Com ha explicat a À Punt Hèctor, les medalles d'or pertanyen a la nova modalitat de vídeo sense edició, i les dues de plata a la millor assistent subaquàtica.

Hèctor i Lledó en un descans del seu treball
Hèctor i Lledó en un descans del seu treball / À Punt NTC

El vídeo premiat dura dos minuts i mig i té com a leitmotiv les cançons i les danses espanyoles que mostren amor per la Mediterrània. El fil conductor és una ballarina flamenca subaquàtica. Com ha explicat Lledó Bernat, hi ha molta faena que ve realitzada des de casa, com és el cas del guió, les músiques, els efectes, el so. Lledó recalca que on hi molta faena és en la il·luminació.

Una de les imatges del fons marí gravades per Hèctor i Lledó
Una de les imatges del fons marí gravades per Hèctor i Lledó / À Punt NTC

Aquesta parella de professionals ja ha sigut dues vegades campions d'Espanya i a causa del seu cuidat treball fa huit anys que estan entre els tres primers millors d'Espanya. Ara es preparen per a participar en el mundial de vídeo submarí que se celebrarà l'octubre a l'illa portuguesa de Madeira.

També et pot interessar

stats