València viu l'exaltació de Marina Civera com a fallera major

À Punt Mèdia ofereix la retransmissió de l'acte en directe.

Marina Civera i la seua cort d'honor durant l'assaig
Marina Civera i la seua cort d'honor durant l'assaig / JCF

València celebra aquest divendres un dels esdeveniments més assenyalats del calendari faller, l'exaltació de la fallera major de València, Marina Civera, i la seua cort d'honor.

Marina Civera rebrà la banda de la mà de l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, en un moment solemne en què la fallera major també estarà acompanyada pel regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Un dels moments més esperats de la nit serà l'aparició de Marina Civera, que desvelarà un dels secrets millor guardats de les falleres majors: el color triat per al seu primer vestit oficial, confeccionat amb l'espolí Fallera Major de València. Es tracta un model exclusiu propietat de l'Ajuntament de València i que està reservat per a lluir-lo únicament i en exclusiva per la màxima representant de les falles.

A l'acte, que la televisió d'À Punt retransmet en directe, també hi acudiran la fallera major infantil de València, la xiqueta Sara Larrazábal, la bellesa del foc d'Alacant i la reina de les festes de la Magdalena.

També et pot interessar

stats