València serà el campament base de caçatresors internacionals amb la seua primera trobada de 'geocachers'

L’esdeveniment, que podria arribar a concentrar a milers de persones, permet practicar un turisme intel·ligent i sostenible

Imatge d'arxiu de l'Hemisfèric
Imatge d'arxiu de l'Hemisfèric / GVA

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà del 30 de setembre al 2 d'octubre la primera trobada de Geovalencia i es transformarà així en un campament base de la comunitat internacional geocacher.

El geocaching és una activitat que consisteix a amagar tresors per tot el món amb l'objectiu de donar a conéixer llocs especials a les persones participants, que els busquen i comparteixen les seues experiències a través de les xarxes socials i els webs especialitzats.

Geovalencia, organitzat en col·laboració amb Fundació Visit València, té com a objectiu convertir València en capital de la comunitat internacional de geocachers, perquè això comporte a la celebració anual d'aquest esdeveniment en el qual es podria arribar a concentrar a milers de persones, segons ha explicat la Generalitat.

Aquest tipus d'activitat permet practicar un turisme intel·ligent i sostenible. Amb motiu de la trobada, es plantejaran diverses propostes d'activitats durant aquests tres dies per a la comunitat geocacher i també per a totes les persones que volen viure aquesta experiència, que és totalment de lliure accés.

També et pot interessar

stats