València reuneix 5.000 executius i 340 experts per a debatre sobre el futur de la mobilitat sostenible

L'eMobility World Congress 2023 és un esdeveniment d'innovació en el qual s'exploraran els nous models de mobilitat urbana i de micromobilitat

Prototip de Hyperloop UPV
Prototip de Hyperloop UPV

Vehicles elèctrics, indústria 4.0, noves oportunitats de mobilitat sostenible o nous hàbits de consum són sols alguns dels temes que es posaran sobre la taula a partir d'aquest dimarts en l'eMobility World Congress 2023. En l'encontre, que acull la fira de València fins dijous, participaran 5.000 executius de tot el món i vora 340 experts.

Aquesta trobada és un esdeveniment d'innovació per a la indústria de la mobilitat electrificada, autònoma, connectada i sostenible, en la qual s'exploraran els nous models de mobilitat urbana i de micromobilitat que "estan transformant la forma de vida de les ciutats". "Es tracta, per tant, d'una cita per a definir el futur de la mobilitat sostenible a Europa en les pròximes dècades", va explicar la setmana passada el director general de Coordinació de l'Acció de Govern, Juan Ángel Poyatos. La cita serà inaugurada pel president del Consell, Ximo Puig.

El congrés comptarà amb l'assistència de companyies i organitzacions dels sectors de la mobilitat urbana, automoció, transport naval, ferroviari i aeri, els qui presentaran les últimes novetats i tecnologies per a impulsar la intermodalitat i la seguretat en el transport. Algunes de les empreses que hi participaran són Balearia, Ford, AirNostrum, Stadler, bp, Port de València, Zeleros, Power Electronics, Renfe, AVIA, Toyota, Tesla o Cepsa. També hi estaran presents organitzacions com Espais Econòmics Empresarials (EEE), l'Institut de Tecnològic de l'Energia (ITE), l'Aeroport de Castelló, la Universitat Politècnica de València (UPV) o StartupValencia.

Entre les activitats programades en el marc del congrés, destaca la celebració del Fòrum Europeu de Bateries 2023, organitzat per l'Associació Europea de Fabricants de Bateries d'Automoció (Eurobat), que, per primera vegada, tindrà lloc a València. Puig i el CEO de PowerCo, Thomas Dahlem, participaran en ell. "El fòrum d'Eurobat té lloc justament abans que Espanya assumisca la presidència del Consell de la Unió Europea, en el qual es debatran les polítiques i estratègies clau en aquest sector fins a 2024", va remarcar Poyatos.

La fabricació de bateries comparteix espai amb el Hyperloop

En el programa estan previstes xarrades sobre fabricació de bateries per a vehicles elèctrics (PowerCo), Hyperloop (Zeleros), viatges a la lluna (Airbus), piles d'hidrogen (Iberdrola) o descarbonització del transport (Ricardo). L'eMobility Expo World Congress és un esdeveniment d'innovació per a la indústria de la mobilitat electrificada, autònoma, connectada i sostenible.

L'esdeveniment comptarà amb diferents activitats per a fomentar el networking i les sinergies entre els professionals del sector com els eMobility Innovation Awards 2023, els premis que reconeixen el lideratge, els projectes i solucions d'innovació que transformaran la indústria de mobilitat.

També et pot interessar

stats