València habilita dos accessos per a practicar esport aquàtic a la mar

Els nadadors hauran de portar casquet de bany i boia per a facilitar que els reconeguen.

València habilita dos accessos per a practicar esport aquàtic a la mar
València habilita dos accessos per a practicar esport aquàtic a la mar

L'Ajuntament de València permet fer esports aquàtics amb restriccions. La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que a les platges de la ciutat s'habilitarà un carril al qual s'accedirà des de la Marina i la Malva-rosa.

Voluntaris de la Fundació Esportiva Municipal informaran en aquests accessos les persones que vulguen realitzar aquestes pràctiques esportives, sempre en l'horari establit pel Ministeri de Sanitat per a fer esport. Segons ha precisat Bernabé, l'accés de la Marina està a 200 metres al nord de l'espigó, mentre que l'altre se situarà enfront del pavelló Malva-rosa. Tant en aquests punts com a les platges del sud, ha precisat la regidora d'Esports, "nadadors i esportistes poden entrar a la mar de manera individual des de hui mateix de 6:00 a 10:00 hores".

"Una vegada dins de l'aigua, s'ha de mantindre una distància de seguretat mínima respecte a altres nadadors", ha indicat, i, amb l'objectiu de poder ser més fàcilment visible, s'haurà de portar casquet i boia. D'altra banda, està prohibit deixar qualsevol material a l'arena de la platja, i tampoc es permet usar les dutxes públiques ni els vestuaris.

També et pot interessar

stats