València celebra el Dia de les Persones Majors amb un concert en homenatge a Nino Bravo

L’espectacle, que tindrà lloc a les 18:30 hores a la plaça de l’Ajuntament, vindrà precedit d’un seguit d’activitats que començaran de matí

EuropaPress 3926556 serafin zubiri
Imatge d'arxiu del cantant Serafín Zubiri durant un concert / Europa Press

València celebra aquest dissabte 1 d’octubre el Dia del Major amb un concert i activitats en la plaça de l'Ajuntament. Els actes començaran a les deu del matí i finalitzaran a la vesprada amb un concert de Serafín Zubiri en homenatge a Nino Bravo.

A les 10 hores, la vicealcaldessa i regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, donarà la benvinguda a tots els que s'acosten fins a la plaça de l'Ajuntament per a celebrar el Dia Internacional de les Persones Majors.

Posteriorment, es duran a terme activitats d'aeròbic per a majors i d'altres programades en els expositors que hi haurà en la plaça durant la celebració. Enguany les associacions que hi participen són la Unió de Consumidors, AFAV, Amics Gent Major, Telèfon de l'Esperança, Llars Compartides, Aules 3a Edat i Jovesolides.

A les 18:30 hores tindrà lloc el concert homenatge a Nino Bravo, a càrrec de Serafín Zubiri, que posarà el punt final als actes de la jornada.

També et pot interessar

stats