València, capital de la bicimissatgeria

La Marina de València acull el VI Campionat Ibèric de Missatgers en Bici aquest cap de setmana amb música, gastronomia i una zona expositiva.

El VI Campionat Ibèric de Missatgers en Bici 2018 se celebra per primera vegada en la capital del Túria
El VI Campionat Ibèric de Missatgers en Bici 2018 se celebra per primera vegada en la capital del Túria / CIMB

La Marina de València alberga aquest cap de setmana, 15 i 16 de setembre, el VI Campionat Ibèric de Missatgers en Bici 2018. El CIMB, que se celebra per primera vegada en la capital del Túria, pretén visibilitzar l’auge de la bicimissatgeria amb un programa que inclou música, gastronomia i activitats que aposten per un model de transport sostenible, amb zero emissions, que s’emmarquen dins les activitats de la Setmana Europea de Mobilitat. 

La missatgeria en bicicleta va arribar a Espanya fa aproximadament una dècada i des d’aleshores no ha parat de créixer a les principals ciutats. El Campionat Ibèric de Missatgers en Bici s’ha convertit en un esdeveniment imprescindible per al sector, on es reuneixen empreses ciclistes i bicimissatgers de tot Europa.

L’anterior edició es va celebrar a la Corunya i enguany l’empresa valenciana Encicle, pionera i precursora de la missatgeria integral i la logística sostenible en bicicleta ha sigut l’encarregada de l’organització per a portar aquest campionat internacional a València. 

Del tros al plat

El CIMB 2018 se celebra a la Marina de València, al costat del barri del Cabanyal. A les 10h comença el programa amb les propostes Del Tros al Plat, un programa impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de València que pretén posar en valor la gastronomia com a reclam turístic. Les activitats continuaran fins les 22h. El diumenge es continuarà a la mateixa hora, però conclourà abans, a les 19h.

També et pot interessar

stats