València acull tres manifestacions i una concentració el 9 d'Octubre

Una ha hagut de ser endarrerida per a evitar que coincidisca amb una altra de diferent ideologia.

València acull tres manifestacions i una concentració el 9 d\'Octubre
València acull tres manifestacions i una concentració el 9 d'Octubre

La ciutat de València acollirà durant les celebracions d'aquest 9 d'Octubre tres manifestacions i una concentració. Des de les 17 hores fins a les 22:30, la gent omplirà de protestes els carrers del centre de la ciutat.

En primer lloc, a les 17 hores hi haurà una concentració contra la tauromàquia a la cantonada del carrer Xàtiva amb l'avinguda del Marqués Sotelo, enfront de la plaça de bous.

L'Associació Regne de València Gais i Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals es manifestarà a partir de les 18 hores des de la plaça Sant Agustí fins a la plaça d'Alfons el Magnànim. Està previst que la marxa concloga al voltant de les 21 hores.

Les altres dues mobilitzacions, convocades per sindicats, partiran des de la plaça Sant Agustí i finalitzaran a la plaça d'Amèrica. Per un costat, a les 18:30 hores, la Intersindical Valenciana-Comissió 9 d'Octubre i, per altre, la Coordinadora Obrera Sindical, que també eixirà a les 18:30 hores. És mitja hora després de l'hora sol·licitada per l'entitat, per a evitar que coincidisquen grups amb ideologies de diferent signe.

Per a garantir la seguretat de tots, el delegat del Govern espanyol, Juan Carlos Fulgencio, ha destacat que, com en 2018, a les Unitats d'Intervenció Policial (UIP) dependents de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana se sumaran unitats dependents de prefectures d'altres comunitats autònomes.

També et pot interessar