València acull organitza una subhasta solidària de favors

La iniciativa té com a objectiu aconseguir recursos propis per a l’associació i fomentar la interculturalitat.

Subhasta de favors d'una edició anterior organitzada per València Acull
Subhasta de favors d'una edició anterior organitzada per València Acull / València Acull

Gaudir dels sabors de l'Himàlaia preparats per una cuinera nepalesa o d'un sopar en el millor restaurant vegetarià de València, aprendre a tocar el tbilat marroquí, descobrir la literatura d'escriptores africanes, aprendre contes per a adults, passejar sota les estreles de la mà d'un astrofísic, recórrer un campament maqui amb l'acompanyament d'un expert, conéixer el menjar i les realitats del poble sahrauí o passar uns dies a Navaixes, Bath, Londres, Granada, Teruel, Mèrida, Russafa… Aquestes són algunes de les 40 ofertes de la 13a Subhasta Solidària de Favors de València acull, que se celebra aquest dissabte, 11 de maig, a les 19 hores a Ca Revolta.

L'activitat s'emmarca en el treball de defensa dels drets de les persones migrants que realitza l'associació des de fa 30 anys. No solament té com a objectiu aconseguir recursos propis que ajuden a desenvolupar iniciatives al marge de les subvencions, sinó que també pretén ser un mitjà per a fomentar la interculturalitat. Els donants ofereixen favors a través dels quals mostren les seues cultures i habilitats, i les persones compradores descobreixen altres realitats. I, sobretot, les unes i les altres ho passen bé compartint coneixements, paisatges, paraules, aliments, històries, etc.

Per a participar en la subhasta només cal acudir, apuntar-se, alçar la mà per a licitar per alguns dels favors i pagar a l'eixida.

També et pot interessar