València acull novament una marató de rècord

La prova es pot seguir des de les 8:00 hores per la televisió i el web d’À Punt Mèdia.

VÍDEO | València acull novament una marató de rècord

València acull aquest diumenge una nova edició, la que fa 39, de la marató a la ciutat amb rècord de participants: 25.000 atletes. Això la situa com la quarta marató a Europa en nombre d’inscripcions.

A més, moltes persones s’han quedat amb les ganes de participar-hi. De fet, van arribar a haver-hi 8.000 atletes en la llista d’espera, 900 dels quals han aconseguit finalment el dorsal.

L’objectiu de l’organització és que la prova se situe entre les cinc millors del món. Per a aconseguir-ho, s’haurà de rebaixar en prop d'un minut l'actual rècord masculí de 2h 4min 31s i el femení, de 2h 21min 14s.

Es preveu que vora 200.000 persones eixiran al carrer per a animar els participants. De fet, l'organització ha previst 182 punts d’animació, un dels quals serà el d’À Punt, situat en el quilòmetre 37, al costat de la plaça de bous. 

À Punt Mèdia s’ha bolcat amb aquest esdeveniment i n’oferirà una programació especial. Així, la carrera es pot seguir per la televisió i el web des de les 8:00 hores.

L’última 10K

La d’aquesta edició serà l’última 10K a València. Però la prova s’acomiada amb el rècord de participació a Espanya: 7.000 persones.

En aquesta prova, Joshua Cheptegei intentarà batre el rècord del món en la distància, que actualment té Leonard Patrick Komon amb 26 minuts i 44 segons.

També et pot interessar

stats