Vacunar-te amb música de la teua generació

Petrer vacuna amb música de la generació de les franges d'edats convocades

Petrer, música i vacunes / À Punt NTC
Isabel González
03 de juny 2021 - 22:18

En un centre de vacunació de Petrer, a la comarca del Vinalopó, estan vacunant els veïns amb música, però no amb qualsevol. Tot el personal fa una selecció i tria la música generacional, la que correspon a les franges d'edat convocades. Entre tots preparen les llistes d'èxits per a relaxar el personal.

Aquesta setmana, com que els toca el torn a les persones que estan en la cinquantena, la música que s'han sentit ha sigut la dels 80. Una iniciativa que fa més agradable l'espera dels quinze minuts que totes les persones que reben la vacuna passen després de la punxada.

Durant els quinze minuts la majoria rememora altres temps, quan eren més joves. No poden ballar, però alguns han reconegut a À Punt que, si els deixaren, ballarien. El que sí que poden fer és portar el ritme amb els peus, que és el que fan quan sona Mecano o els Hombres G.

Estefanía Gallego, la coordinadora del centre de vacunació, ha explicat que amb aquesta iniciativa "la gent es mostra més animada" i tot sembla més positiu. Algunes de les persones vacunades han dit a À Punt que "la vacuna entra millor amb Mecano".

Els que hi treballen tot el dia s'ho han agafat amb un poc de paciència, com Mari Ángeles Pérez, treballadora de la Creu Roja, que diu mentre somriu que "tot el dia amb la música resulta un poc pesat" però, així i tot, ho veuen positiu.

De moment treballen amb temes dels 80, però ja es preparen per a quan arriben les franges més joves, que de segur es vacunaran a ritme de reggaeton.

També et pot interessar

stats