La vacunació de la quarta dosi de la covid començarà el 26 de setembre

La campanya s'iniciarà amb les persones ingressades en residències i els majors de 80 anys, atés el criteri de més vulnerabilitat

Un grup de persones majors rep la tercera dosi de la vacuna del coronavirus a una residència, en una imatge d'arxiu
Un grup de persones majors rep la tercera dosi de la vacuna del coronavirus en una residència, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El Ministeri de Sanitat ha informat que la comissió de salut pública, en la seua reunió d'aquest dijous, ha posat la data del 26 de setembre per a l'inici de la campanya de vacunació de la segona dosi de record contra la covid (quarta en total), que s'administrarà a persones ingressades en residències i majors de 80 anys, atés el criteri de més vulnerabilitat.

D'altra banda, ha informat que aquest divendres arriba a Espanya la primera tanta de dosis de vacunes adaptades a la variant òmicron que es distribuiran la setmana vinent a totes les comunitats i ciutats autònomes.

Es tracta de la primera remesa de les vacunes anunciades per la ministra de Sanitat, Carolina Darias, dilluns. En la seua intervenció després del primer Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de setembre, va anunciar l'arribada de deu milions de dosis de vacunes contra covid adaptades a la variant òmicron durant el mes de setembre a fi que s'utilitzen per a aquesta segona dosi de reforç.

Finalment, s'ha establit que la campanya de la vacunació de la grip enguany començarà a partir del 17 d'octubre, en funció de la disponibilitat i les circumstàncies epidemiològiques de les diferents comunitats i ciutats autònomes.

També et pot interessar

stats