La vacunació de la franja d'edat d'entre 30 i 39 anys començarà dilluns

El president de la Generalitat anuncia que la vacunació d'aquest col·lectiu s'avança 12 dies

Ximo Puig anuncia l'avanç de la vacunació als menors de 30 anys al proper dilluns

"Juliol serà el mes de la vacunació dels menors de 40 anys". El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts, en la roda de premsa posterior a la comissió interdepartamental, que el Consell avança 12 dies la vacunació de joves de 30 a 39 anys en tots els pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana. Puig ha deixat clara que la vacunació dels joves és ara "una prioritat" per a la Generalitat i ha recordat que en molts nuclis poblacionals menuts ja s'ha començat a vacunar aquesta franja d'edat.

El president Puig ha indicat que cal aconseguir una "tardor segura" i ha fet una crida a la prudència. El Consell ha publicat una guia per als espais públics que remarca la importància de la ventilació i que s'està enviant als establiments oberts al públic per garantir que siguen espais segurs.

La comissió interdepartamental ha aprovat la recomanació d'utilitzar la mascareta a l'aire lliure, tret dels espais naturals com ara les platges. "És la recomanació que fa la Generalitat", ha resumit.

També et pot interessar

stats