La UV i la UPV lideren el rànquing en ocupabilitat

La Universitat de València ocupa el primer lloc, amb una puntació de 82,2 punts, mentre que la Universitat Politècnica n’ha obtingut 78,8.

Grup d'estudiants a la Universitat de València
Grup d'estudiants a la Universitat de València / Universitat de València

Un estudi que aquest dimecres ha presentat l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques situa la Universitat de València i la Universitat Politècnica al capdavant d'un rànquing de 63 institucions universitàries. L'estudi centra la mirada en les característiques que més impulsen l'ocupabilitat, com ara oferir titulacions amb bones eixides laborals, promoure la mobilitat dels estudiants i apostar per la qualitat del professorat. 

L'IVIE constata l'heterogeneïtat del sistema universitari i assenyala que existeix "marge de millora" pel que fa a l'ocupabilitat. Entre les recomanacions per als estudiants indica que cal escollir la titulació de manera reflexionada, tenint present la titulació, i adquirir competències que faciliten la inserció laboral, així com la mobilitat. 

Segons aquests paràmetres, la Universitat de València ocupa el primer lloc, amb una puntació de 82,2 punts, mentre que la Universitat Politècnica n'ha obtingut 78,8. A continuació apareixen en este rànquing la Politècnica de Madrid, la Universitat de Deusto i la Pompeu Fabra de Barcelona. 

També et pot interessar

stats