Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Els usuaris de Renfe demanen més mesures per a millorar el servei de rodalies

4 min.

La plataforma d’Indignats amb Renfe torna a eixir al carrer. La convocatòria, aquest dissabte 7 de març a l’estació del Nord de València. Els usuaris del servei de rodalies es queixen dels retards i problemes de la xarxa ferroviària i demanen al govern més mesures per a pal·liar-los. “Veiem que la situació no es reverteix, sinó que empitjora cada vegada més”, ha comentat el portaveu de la plataforma, Samuel Martínez, en Les notícies del matí.

“Les mesures fetes públiques pel govern són insuficients per a revertir la problemàtica; el que volem és tindre un servei digne”, ha afegit. Sobre la possibilitat que la competència passe a les autonomies, Samuel Martínez no s’ha mostrat partidari, perquè creu que no milloraria el servei, i aposta per la gestió compartida: “La Generalitat podria gestionar els horaris o les tarifes”, ha afirmat.

Fa un any que aquesta plataforma treballa amb els ajuntaments dels municipis afectats. De fet, 25 municipis ja han aprovat mocions institucionals per a reivindicar la millora del servei de rodalies. Entre les mesures previstes pel govern estan el recanvi de personal i la compra de material que permeta millorar el servei.

Contingut no disponible
stats