Els usuaris d'una piscina de Gandia recullen firmes per a apujar la temperatura de l'aigua

Un grup de jubilats que acudeix a la piscina coberta del Centre Esportiu del Grau de Gandia troben l'aigua massa freda i asseguren que se'ls ressenteixen els cossos

Classe d''aquagym' a la piscina de Gandia / À Punt NTC

Apujar un grau la piscina del Grau. Aquest podria ser perfectament l'eslògan de la petició que han fet un grup de jubilats que acudeix a la piscina coberta del Centre Esportiu del Grau de Gandia. Troben l'aigua massa freda per als exercicis d'aquagym i asseguren que se'ls ressenteixen els cossos.

Un grup d'usuaris d'aquagym ha decidit arreplegar signatures i elevar la petició a l'Ajuntament de Gandia. Demanen més temperatura de la piscina, ja que "els ossos ho noten".

Un parell de graus faria que les classes foren menys traumàtiques, encara que hi ha qui culpa de tot el jacuzzi. "Estan les dones al jacuzzi i, quan ixen, es queden gelades", conta un dels usuaris.

Polèmiques a banda, l'Ajuntament ha atés la petició i la mateixa regidora d'Esports (per cert, dues vegades nadadora olímpica), ha entés a la primera les queixes. Lydia Morant ha dit que apujara la temperatura al màxim que permet la normativa i "així la gent gran estarà més confortable".

També et pot interessar

stats