Uns veïns rescaten una dona i els tres fills d'un cotxe que ha bolcat en una séquia de Cullera

Veïns rescaten una mare i els tres fills d'un cotxe bolcat en una séquia de Cullera
Uns veïns rescaten una dona i els tres fills d'un cotxe que ha bolcat en una séquia de Cullera / Ajuntament de Cullera

Dos veïns de Cullera i un de Sueca (Ribera Baixa) han rescatat una dona i els tres fills menors d'edat, que havien quedat atrapats en el cotxe després de bolcar i caure a una séquia.

Els fets han succeït a primera hora de l'alba al camí del Rejolar, en ple arrossar de Cullera, quan, pel que es veu, la conductora ha patit un enlluernament i el cotxe se n'ha eixit de la via en intentar apartar-se d'una furgoneta que circulava pel sentit contrari, segons ha informat l'Ajuntament de Cullera. L'automòbil on anaven la dona i els tres fills menors ha bolcat i ha caigut a la séquia panxa per amunt.

Una dona i un home veïns de Cullera i un altre home de Sueca, "amb l'única ajuda de la seua pròpia força", han pogut girar el cotxe i han evitat que la família s'ofegara en el canal de reg.

El vehicle a la sèquia
El vehicle a la sèquia / Ajuntament de Cullera

Després de desencaixar el turisme, els tres veïns han pogut rescatar de l'interior la dona i els menors. Ningú ha patit ferides de gravetat i els han traslladat amb símptomes d'hipotèrmia a l'Hospital Universitari de la Ribera. La veïna de Cullera també ha col·laborat abrigallant-los per a pal·liar els símptomes d'hipotèrmia que presentaven.

L'intendent en cap de la Policia Local de Cullera, Juanjo Figueres, ha qualificat d'"herois" els autors del rescat. "Sense la seua ajuda, no sabríem el que podria haver ocorregut", ha dit.

En la intervenció del rescat també han participat membres del cos de Bombers, de la Policia Local de Cullera i de la Guàrdia Civil.

També et pot interessar

stats