Uns 30.000 alumnes, sense classe a causa del temporal

Un total de 37 ajuntaments han comunicat la suspensió en centres d'infantil, primària, educació especial, batxillerat i formació professional.

Uns 30.000 alumnes, sense classe a causa del temporal
Uns 30.000 alumnes, sense classe a causa del temporal

Un total de 37 ajuntaments han comunicat a la Conselleria d'Educació la suspensió de les classes en tots els centres educatius dels seus municipis per a aquest dijous a conseqüència de l'alerta taronja per nevades, a causa del temporal de pluja i neu. Aquesta situació afecta uns 30.750 alumnes d'infantil, primària, educació especial, batxillerat i formació professional.

Concretament, les localitats que han decretat la suspensió són, a la província d'Alacant, tretze: Alfafara, Banyeres de Mariola, Beneixama, Biar, el Camp de Mirra, Castalla, Confrides, Ibi, Muro d'Alcoi, Onil, Salines, Saix i Villena, la qual cosa suposa uns 17.600 alumnes sense classe.

A la província de València ja són dèsset municipis, entre els quals es troben Ademús, Alpont, Camporrobles, Canals, la Font de la Figuera, Fuenterrobles, la Llosa de Ranes, Navarrés, Sollana, Utiel i Venta del Moro, que també les han suspés per a divendres; i Aiora, Bocairent, Fontanars dels Alforins, Moixent, Requena i Sinarques, que de moment només han suspés les classes aquest dijous. En total, els alumnes de tots aquests municipis acumulen uns 12.400 afectats.

Finalment, a la província de Castelló són set els municipis que han suspés les classes: Barraques, Begís, Benassal, Xèrica, Toràs, El Toro i Viver. Suposa uns 750 alumnes.

En funció de la previsió meteorològica, molts altres municipis es podrien sumar a aquesta suspensió.

També et pot interessar