Les universitats valencianes estrenen cinc graus, 35 màsters i cinc doctorats

Se suprimeixen també 21 titulacions, de les quals quatre pertanyen als estudis de grau

Imatge d’arxiu del campus de la UPV
Imatge d’arxiu del campus de la UPV / Europa Press

El ple del Consell ha autoritzat aquest divendres la implantació de 45 nous ensenyaments universitaris oficials en les cinc universitats públiques valencianes i en quatre universitats privades per al pròxim curs 2022-2023. També se suprimeixen 21 titulacions, de les quals quatre pertanyen a estudis de grau, dotze a estudis de màster i cinc a programes de doctorat.

En concret, l’alumnat valencià comptarà amb cinc nous graus, 35 màsters més i cinc programes més de doctorat nous. Per universitats, la Universitat de València (UV) implantarà el Màster Universitari en Virologia, adscrit a la Facultat de Ciències Biològiques.

La Universitat Politècnica de València (UPV) impartirà dos nous graus. D'una banda, el Grau en Gestió del Transport i la Logística i el Grau en Informàtica Industrial i Robòtica. Se sumen els màsters en Ramaderia de Precisió, Seguretat Nuclear i Protecció Radiològica, Mecànica de Fluids Computacional i Enginyeria Bioambiental i del Paisatge i en Incendis Forestals, Ciència i Gestió Integral. 

La Universitat d'Alacant (UA) impartirà un nou Grau en Medicina, adscrit a la Facultat de Ciències de la Salut, al costat d'un nou Màster Universitari en Electroquímica, Ciència i Tecnologia. 

A Castelló, la Universitat Jaume I (UJI) impartirà el pròxim curs el nou Grau en Bioquímica i Biologia Molecular, amb dos nous màsters en Infermeria d'Urgències, Emergències i Cures Crítiques i l'Erasmus Mundus en Tecnologia Geoespacial, conjuntament amb les universitats Nova de Lisboa i Westfalische Wilhelms-Universität de Münster.

Finalment, la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) inclourà en la seua oferta formativa el nou Màster Universitari en Intervenció Social i Comunitària, adscrit a la Facultat de Medicina.

També et pot interessar

stats