Les universitats valencianes amplien els horaris pels exàmens de gener

La UV, la UPV, la UA i l'UJI instauren una obertura especial, mentre la UMH compta amb una sala 24 hores durant tot l'any.

Les universitats valencianes amplien els horaris pels exàmens de gener
Les universitats valencianes amplien els horaris pels exàmens de gener

Els exàmens de gener ja estan ací i per a molts estudiants sembla que el dia no tinga hores suficients. Per tal de facilitar l'estudi de l'alumnat, algunes biblioteques públiques valencianes instauren un horari especial.

És el cas de la Universitat Jaume I (UJI), que des d'aquest dimarts, i fins al 22 de gener, obri 24 hores al dia sis dies de la setmana. Només tancarà la matinada de dissabte a diumenge i s'hi pot fer ús tant de les sales d'estudi com del material bibliogràfic.

La Universitat de València (UV) també obrirà les 24 hores cada dia les biblioteques d'Humanitats Joan Reglà (Campus de Blasco Ibáñez) i de Ciències Eduard Boscà (Campus de Burjassot) fins al 23 de gener. La biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians (Campus de Tarongers) obrirà els caps de setmana fins a les dos de la matinada.

Per la seua part, la Universitat Politècnica de València (UPV) amplia els horaris de la biblioteca central amb motiu dels exàmens. Les sales d'estudi estaran obertes des de les huit del matí fins a les 00:50 hores de la matinada, tot i que els cap de setmana obriran les portes a les 8:30 hores.

Així mateix, la Universitat d'Alacant (UA) ha establit horaris especials fins al 23 de gener. L'horari habitual (de 8:30 hores fins a les 21 hores) s'ampliarà a la primera planta de la biblioteca fins a les 2:30 hores de la matinada.

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx mantindrà els horaris habituals tot i que, com la UA, compta amb una sala 24 hores durant tot el curs. Tots els centres universitaris recorden l'alumnat que porten els carnets d'estudiant per a accedir a les instal·lacions.

També et pot interessar

stats