La Universitat de València, la millor d’Espanya en cinc matèries

La institució valenciana ha aconseguit la novena posició mundial en Teledetecció, segons el Rànquing de Xangai.

El Rànquing de Xangai destaca a la Universitat de València com a líder de les universitats espanyoles en cinc matèries
El Rànquing de Xangai destaca a la Universitat de València com a líder de les universitats espanyoles en cinc matèries / UV

L’última actualització del Rànquing de Xangai destaca a la Universitat de València (UV) com a líder de les universitats espanyoles en les matèries de Teledetecció, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Ciència Energètica, Administració d’Empreses i Dret.

Segons aquesta classificació, aquesta institució d’educació superior ha aconseguit la novena posició mundial en Teledetecció i la que fa 21 en Ciència i Tecnologia dels Aliments, i està també entre les cent millors del món en Turisme i Salut Pública.

El Global Ranking of Academic Subjets (GRAS), elaborat per la Shangai Ranking Consultancy, classifica les 500 millors institucions del món en 54 matèries distribuïdes en 5 àrees: Ciències Naturals, Enginyeria, Ciències de la Vida, Ciències Mèdiques i Ciències Socials, sobre un total de 4.000 institucions d’educació superior.

Per matèries, de les 54 del rànquing, la Universitat de València està classificada en 33 i lidera la classificació de la Comunitat Valenciana en 25.

També et pot interessar