La Universitat de València acull les jornades 'Cànnabis des d'un enfocament integral'

Experts, professionals multidisciplinars i malalts debaten fins divendres.

La Universitat de València acull les jornades \'Cànnabis des d\'un enfocament integral\'
La Universitat de València acull les jornades 'Cànnabis des d'un enfocament integral'

La Universitat de València acull fins aquest divendres les jornades "Cànnabis des d'un enfocament integral". La trobada se celebra al saló d'actes de la Biblioteca Gregori Mayans de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i està organitzada pel Fòrum Cannàbic Valencià, l'Obervatori Europeu del Consum i Cultiu de Cànnabis i la institució universitària. 

Les conferències,  inaugurades per l'alcalde de València, Joan Ribó, juntament amb la presidenta del Fòrum, Noemí Sánchez i Maria Ángeles Beleño (ambdues psicòlogues i professores de la Universitat de València) comptarà amb la ponència del neurocientífic i professor de psicologia i psiquiatria de la Universitat de Columbia (Nova York), Carl Hart, autor de multitud d'articles doctrinals i llibres sobre addiccions i consums de drogues. Hart és considerat com una de les persones més influents del món en l'estudi de les drogues i les addiccions, segons ha destacat la UV.

A més, en el terreny terapèutic destaquen figures com el psicòleg clínic José Carlos Bouso, i els doctors Ismael Martínez i Ismael Gàlvez. Este últim, va ser el descobridor del paper antitumoral de la senyalització cannabinoide i estudiar els efectes neuroprotectors en malalties neurodegeneratives dels cannabinoides. També hi haurà una taula jurídica, el divendres, en la qual intervindrà l'exmagistrat de la sala segona del Tribunal Suprem, Joaquín Giménez, entre altres.

La vesprada del divendres, la jornada reunirà polítics de tots els partits majoritaris, així com reconeguts activistes polítics, per a participar en diverses taules redones.

També et pot interessar

stats