La Universitat Jaume I compleix 30 anys

Les celebracions de l'aniversari s'han hagut d'adaptar a la pandèmia i inclouen un concert de música al Paranimf universitari.

La Universitat Jaume I compleix 30 anys
La Universitat Jaume I compleix 30 anys

La Universitat Jaume I de Castelló de la Plana compleix aquest dissabte trenta anys. L'agenda commemorativa d'aquesta efemèride s'ha hagut d'adaptar a causa de la pandèmia i, per tant, no s'ha celebrat cap acte multitudinari. Entre d'altres, destaca la projecció d'un espectacle de llums i poesia des de les parets del rectorat, i un concert de música al Paranimf universitari.

El centre universitari de referència de les comarques del nord es va crear el 27 de febrer de l'any 1992, quan es va publicar la llei de creació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Des d'aleshores, l'UJI està entre les més modernes de l'estat espanyol i les més valorades del món.

Vora 75.000 estudiants han passat per aquesta universitat, on s'imparteixen 32 graus. La Universitat Jaume I va ser una de les primeres universitats que va implantar les pràctiques a les empreses, i actualment té una estreta relació amb el teixit empresarial de les comarques del nord.

També et pot interessar

stats