La Universitat Catòlica de València suspén la docència presencial

La mesura entrarà en vigor el 28 de gener, amb l'inici del segon semestre, i tindrà una durada d’un mes.

Imatge d'arxiu de la UCV
Imatge d'arxiu de la UCV / Europa Press

La Universitat Catòlica de València (UCV) ha anunciat que suspén la docència presencial des del 28 de gener. Així ho ha anunciat el rector de la UCV, José Manuel Pagán, que ha assegurat que les decisions que adopten busquen que l’activitat educativa es desenvolupe “amb totes les garanties acadèmiques i sanitàries” i que al mateix temps es preserve la salut de tota la comunitat universitària.

L'adopció d'aquesta mesura, que s'ha comunicat a tota la comunitat universitària, PDI, PAS, investigadors i alumnat, s'iniciarà dijous que ve, 28 de gener, amb l'inici del segon semestre, i es prolongarà durant un mes.

El rector ha manifestat que la proposta de la UCV és “alinear-se” amb la situació epidemiològica actual. Per això, la proposta del Comité Científic UCV-Covid-19 és minimitzar els contactes grupals, així com possibles contactes durant el trasllat en els transports. D’aquesta manera, passaran la docència al mètode no presencial, a excepció d'aquelles activitats que necessàriament hagen de desenvolupar-se de manera presencial i per a les quals “s'extremaran les mesures de seguretat sanitària”.

La Universitat fa una crida a la conscienciació fora dels espais educatius i de l’aplicació de les mesures preventives més efectives, com són el distanciament físic, l’ús de la mascareta permanent i la higiene de mans, a més de la ventilació d'espais.

També et pot interessar